Hoppa till innehåll
sveriges-advokatsamfund

Om oss

Anton Strand och Gustaf Ljungström som tidigare arbetat tillsammans på både Åklagarmyndigheten och Advokatfirman Peter Althin, grundade Defens år 2010 tillsammans med ytterligare en kollega.

Advokatfirman Defens består idag av tolv medarbetare. Sedan starten har Advokatfirman utvecklats till en etablerad aktör med spetskompetens inom straffrättens område. Inom advokatfirmans kompetens ligger även kvalitativa tjänster inom civilrättens områden för privatpersoner och mindre företag.

Advokatfirman har kontor i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Södertälje. I Stockholm ligger advokatfirmans kontor på Kornhamnstorg i Gamla Stan, med utsikt över Riddarfjärden och Slussen, centralt mellan Stockholms alla domstolar och på gångavstånd till Svea hovrätt och Högsta domstolen. I Uppsala ligger advokatfirmans kontor på S:t Olofsgatan 9, med gångavstånd från Uppsala tingsrätt samt polisstationen. I Eskilstuna ligger advokatfirmans kontor på Bruksállen 12 i Åkers Styckebruk. I Södertälje finns vi på Storgatan 12 i Järna.

Ordet Defens återfinns i äldre svenska ordböcker och betyder försvar som den engelska motsvarigheten.

Verksamheten i milstolpar